Navodila do DravaCentra  |  O piškotkih 

Smisel življenja ni v cilju, ampak v poti. Užijte vsak svoj dan!

 

Za dober začetek šolskega leta smo pripravili še en pester vikend z avtorico številnih priljubljenih otroških pesmic, pevko Claudia. Zadnjo nedeljo v avgustu nas je Caludia s svojimi škrati že razveseljevala na DravaCentru in bilo je odlično!


Z veseljem vam sporočamo, da bodo igrivi škrati in prikupna Claudia z nami na »DirenDravi« celo nedeljo, 18. septembra 2011! V primeru zelo slabega vremena prireditev žal odpade.

 

Premierno bo predstavljena nova knjigica z zgoščenko za otroke »Majhne nogice… velike bistre glavice« avtorice Klavdije Hercog Škrjanec, ki je izšla v septembru 2011.


Otroci, pripeljite svoje starše, dedke in babice, tete in strice ter čim več svojih prijateljev na »DirenDravo«!


Prinesite s seboj fotoaparate, saj je za vas pripravljen poseben "vlakec štirih letnih časov". Prav tako vas čaka iskanje skritega zaklada... in še mnogo drugih presenečenj.

 

 

Program »DirenDrava« za nedeljo, 18. septembra 2011,

od 10. ure do 19. ure

 

"Otroški dan DC" ali celodnevni dogodek za otroke s številnimi aktivnosti za otroke:  glasba, petje, ples, igre, smeh, iskanje skritega zaklada, zabava, »Tatoo party«, predstavitev in podpisovanje nove knjige z avtorskimi pesmimi za otroke. 

Ponovno nam bodo svoje veščine hoduljarstva prikazali člani Hoduiljarskega društva Maribor, z možnostjo preizkusa hoje s hoduljami. za obiskovalce DC.

Prav tako se bodo na DC znova predstavile lesene igrače podjetja JUMO iz Maribora, ki bo pripravilo tudi ustvarjalne delavnice za otroke. 

 

 

 

  • 10.00 - 10.45     Plesno glasbena in poučna animacija z otroškimi igrami:  himna LEVA DESNA (spoznamo katera stran je leva, katera desna), ABECEDA   (igra s črkami in liki), ŠKRAT  ZMEŠNJAVČEK (maskota ,ki nas obišče in ga naučimo o prometu), DNEVI   (spoznavanje dni v tednu), MIŠKA ŠIŠKA  (igra med miškami in mačkami )

 

  • 11.00 – 11.45    Plesno glasbena in poučna animacija z otroškimi igrami: VLAKEC ŠTIRIH LETNIH ČASOV (spoznavanje letnih časov in ples okoli vlakca), MAVRICA (spoznavanje barv), ŠKRAT SMETKO (kako pospravimo igrače,ločujemo odpadke in se naučim pospraviti sobo ali prostor), PIKA NOGAVIČKA IN ZAKLAD (iskanje cekinov in zaklada z zemljevidom), PRAVLJIČNI ŠKRAT (maskota ,ki nas obišče in otrokom pove pravljico)

 

  • 12.00 – 15.00    »Počitek party«
  • 15.00 – 15.30    »Tatoo party«

 

  • 15.30 - 16.15    Plesno glasbena in poučna animacija z otroškimi igrami: LEVA DESNA (spoznamo ,katera stran je desna ,katera leva), JAZ TI MI PRIJATELJI (pomen prijateljstva med otroci), ZOBNI ŠKRAT (kako se naučiti redno umivati zobke), DNEVI (spoznavanje dni v tednu), ENA DVA TRI  (ples), ABECEDA (igra s črkami in liki)

 

  • 16.30 – 17.15      Plesno glasbena in poučna animacija z otroškimi igrami:

VLAKEC ŠTIRIH LETNIH ČASOV (spoznavanje časov in ples okoli vagonov), MAVRICA   (spoznavanje barv), ŠKRAT SMETKO (kako pospravimo igrače,ločujemo odpadke in se naučim pospraviti sobo ali prostor), PIKA NOGAVIČKA IN ZAKLAD (iskanje cekinov in zaklada z zemljevidom)

 

  • 17.30. -  19.00  »Zaključek party«: s ŠKRATOM ZMEŠNJAVČKOM IN PRAVLJIČNIM ŠKRATOM (maskoti, ki z nami zaplešeta LEVO DESNO in nato končamo s pravljico za lahko noč)

 

 

Preživite aktiven in družaben dan na DravaCentru!

Prisrčno vabljeni.

 

© Brojs d.o.o., 2009. Vse pravice pridržane. Izdelava strani: lahkotnost.si, napredne spletne rešitve.

urejanje strani