Navodila do DravaCentra  |  O piškotkih 

Smisel življenja ni v cilju, ampak v poti. Užijte vsak svoj dan!

 

Aktivni vikendi na DravaCentru vam v oktobru ponujajo tudi pripravo na letošnjo smučarsko sezono!

 

Ali tudi vas vsako leto pred pričetkom smučarske sezone skrbi če ste dovolj pripravljeni, ali bodo vaša kolena zdržala, ali vas bodo spet "pekle" vaše stegenske mišice,..?

 

Z nami bodo v oktobru 2011 na DravaCentru člani ekipe Pro Ski-Simulator in številni športniki, ki vam bodo predstavili možnost aktivne in kvalitetne priprave na vašo smučarsko sezono.

 

S treningi na svežem zraku, ob strokovnem vodstvu in na napravah "Pro ski simulator" pričnemo v soboto, 15. oktobra 2011 na DravaCentru! Možnost preizkusa naprave in mini treningi bodo potekali vsako soboto na DCju, vse do konca oktobra, med 15. in 18. uro!
Dogodek v primeru slabega vremena odpade!

 

V okviru športnega programa bodo na lokaciji DravaCenter v mesecu oktobru  2011 organizirane priprave smučarjev na smučarsko sezono. Program bomo izvajali na prostem pod nadzorom strokovnega vodststva PRO SKI SIMULATOR TEAMA. Izvedba tečajev pa je pogojena z vremenskimi razmerami, zato vas bomo o datomu in uri obveščali sproti na uradni internetni strani DravaCenter, facebook straneh "DRAVA center" in PRO SKI SIMULATOR ter na uradni strani Maribor-Pohorje.
 
 
Vljudno vabljeni v našo aktivno družbo na DC!
Naj vas zima ne preseneti!
Pro Ski-Simulator team in ekipa DravaCenter

Pro ski simulator je inovativna naprava, ki omogoča gibe, kateri izhajajo iz alpske smučarske tehnike in s katerimi razvijamo moč, hitrost in vzdržljivost gibanja na smučeh, izboljšujemo motorične sposobnosti, kot so ravnotežje, koordinacija. Prav tako ob pravilni uporabi simulatorja napredujemo v elementih tehnike smučanja, in sicer nagib in razmak kolen v zavoju, položaj in nagib zgornjega dela telesa, položaj rok...itd.
Z elastičnimi trakovi nastavimo različne težavnostne stopnje, zato je naprava primerna tako za najboljše smučarje kot tudi za smučarje začetnike z večjo ali manjšo telesno težo, saj so obremenitve pri smučanju pogojene s težo smučarja, znanjem in hitrostmi, ki jih smučar lahko dosega v zavojih.

vir slik: arhiv Pro Ski-Simulator

vir slik: arhiv Pro Ski-Simulator

vir slik: arhiv Pro Ski-Simulator

 

© Brojs d.o.o., 2009. Vse pravice pridržane. Izdelava strani: lahkotnost.si, napredne spletne rešitve.

urejanje strani