Navodila do DravaCentra  |  O piškotkih 

Smisel življenja ni v cilju, ampak v poti. Užijte vsak svoj dan!

domov | Aktualna ponudba  Kanu »

Kajaki


"Sit-on-top" kajaki

Zaprti in ugreznjeni kajaki so imenitna rešitev za ljudi, ki iščejo hitro pot do zabave in navdušenja nad veslanjem na skoraj vseh vodah. Gre za ugreznjene zaprte čolne, kjer niste zaprti in "vklenjeni" s krovnico, a še zmeraj sedite na suhem.

Kajaki so stabilni, izredno enostavni za uporabo in primerni za ljudi vseh starosti.

 

 

DAG Mid-Way, Sit-on-top;

Živahen, eleganten in visoko zmogljiv enosed Mid-Way združuje prednosti tradicionalnih kajakov za mirne vode (umirjenost, hitrosti, usmerjenost, ...) s tistimi sit-on-top (udobje, stabilnost, varnost). Več o čolnu...tukaj.

 

DAG Tribal, Sit-on-top dvosed;

Tribal zagotavlja dovolj ustreznega prostora za tri ljudi. Je tako preprost, da ga lahko uporablja vsa družina. Primeren je za mini-odprave, dolga križarjenja ali samo izlet s prijatelji. Bodite pleme! Tribal je lahek in enostavna za uporabo. To je čoln za počitnice. Več o čolnu...tukaj.

 

DAG Miwok;

Ključ do uspeha Miwok's? Brez dvoma so to izredni odliki, občutek in delovanje, ki se približajo kompozitnim kajakom. S 5m velikodušnimi linijami in celo vrsto opreme, zagotavlja lahek začetek za touring in daje pravi užitek na vodi. Izberite Miwok, če želite kajak iz polietilena za začetnika, izboljšanje vaših sposobnosti ali iskanje velikih užitkov. Več o čolnu...tukaj.

 

ROTO sit-on-top dvosed;

krajši dvosed združuje prednosti obeh zgoraj naštetih kajakov in ponuja dodaten sedež. Vožnja s kajakom je tako še bolj zanimiva.

1 1   2 2   3 3   4 4   5 5   6 6   7 7   8 8
  (1/8)

© Brojs d.o.o., 2009. Vse pravice pridržane. Izdelava strani: lahkotnost.si, napredne spletne rešitve.

urejanje strani