Navodila do DravaCentra  |  O piškotkih 

Smisel življenja ni v cilju, ampak v poti. Užijte vsak svoj dan!

 

In je prišla, jesen. Čisto uradno danes, 23.9.2011 ob 9.04 uri.

 

Na DravaCentru bo aktivno in izjemno lepo tudi v jeseni!

 

Jesen na Dravi je zelo lepa. Drevesne krošnje se začenjajo barvati, v gozdu se pojavijo jesenski gozdni sadeži, ptice se začnejo vračati na reko. Opazovanje jesenskih barv in dogajanja iz čolna,.. odsev barv na gladini reke Drave, meglica nad vodo, odboj kapljic. Milina.

 

Če še nikoli niste doživeli malo drugačne jeseni ste več kot dobrodošli vse v pozno jesenski čas, da se nam pridružite na tej izjemni mariborski lokaciji, se sprehodite po gozdu, malo posedite v našem baru, popijete kaj toplega, se zavijete v topel objem naših odejic, opazujete katere ptice so na reki Dravi nove in seveda, si izposodite naš kanu.

 

Novost, ki jo vpeljujemo na DC s pričetkom jesenskega časa so tudi naše uradne ure Lounge bara DC. Bar bo v polnem zagonu deloval med tednom v popoldanskih urah (od 14. ure naprej), za vikende pa kot do sedaj, od 10. ure in vse do 20. ure.

 

Ker moramo nadaljevati z našo naslednjo fazo renoviranja in pripravljanja DravaCentra za zimski čas smo si ponedeljek in dopoldanski čas "rezervirali"  za naša potrebna občasno nekoliko bolj bučna dela. Hvala za vaše razumevanje!

 

Vsekakor pa ne gre zanemariti dejstva, da je posestvo DC tudi v jesenskem času odprto vsak dan! Ne glede na uro vašega prihoda si lahko vedno postrežete s pijačo ali drobnimi prigrizki, na naših avtomatih pri plezalni steni.

 

Tudi za jesenski čas pa smo za vas pripravili aktivne vikende, razne dejavnosti ter možnost preživljanja aktivnega prostega časa ali časa za vaš "mini odklop" ali otroško veselje.

 

Kaj se dogaja na DC lahko redno spremljate na našem prosto dostopnem Facebooku "DRAVA center". In ja, vreme bo!

 

Prisrčno vabljeni na DravaCenter, na jesenski barvni koktejl!


vir slike: istock

 

© Brojs d.o.o., 2009. Vse pravice pridržane. Izdelava strani: lahkotnost.si, napredne spletne rešitve.

urejanje strani