Navodila do DravaCentra  |  O piškotkih 

Smisel življenja ni v cilju, ampak v poti. Užijte vsak svoj dan!

DravaCenter podpira 99% in aktivnost.


15. in 16.10.2011 smo za vas ponovno pripravili aktiven vikend. Tokrat malce drugačen - lahko športen, lahko sproščen, lahko družbeno aktivnejši.

 

V soboto 15.10.2011 smo pripravili celodnevno druženje na DravaCentru v okviru podpore svetovnemu gibanju, ki bo prav na ta dan še bolj povezalo svet - "united for #globalchange, 99%". Naš prispevek k temu dnevu bo podprl gibanje v več svetovnih mestih in lokacijah. Bodite del. Bodite aktivni!

 

Za najmlajše bo organizirana otroška delavnica na aktualno temo 99%, okoljske spremembe in povezovanje ljudi. Svoje sporočilo ob tem dnevu pa boste lahko kreativno izrazili tudi vsi drugi obiskovalci DC. Vsa vaša narisana ali napisana sporočila "svetu" bomo razstavili na DravaCentru.

 

Za nekoliko starejše bodo v popoldanskem času, od 16h naprej sledile projekcije filmov Zeitgeist. Projekcije bodo prikazane v angleškem jeziku, v notranjih društvenih prostorih Društva Ponirek, na DravaCentru. S tem otvarjamo občasne vikend projekcije DC za "širjenje osebnih obzorij". Ponovitev bo sledila že v nedeljo, 16.10.2011, s pričetkom ob 16h.


Vsak človek je lahko sprememba, skupaj pa smo še močnejši!Na DravaCentru bomo za vas tudi ta vikend na našem zunanjem žaru pripravljali pečen kostanj, seveda pa ste vabljeni na topel napitek in v objem toplih odejic v naš Lounge bar ter na kakšno dobro debato.

 

Za vse, ki potrebujete malo višji utrip srca pa ste ta sončni konec tedna v soboto, 15.10. 2011 v popoldanskih urah vabljeni na vodeno vadbo in preizkus Pro-Ski Simulatorjev, oba dneva pa na sprehod po jesenskem gozdu in na jesensko veslanje s kanuji po reki Dravi.


Ker nam ni vseeno.

Vabljeni v našo družbo!

vir slike: OccupyTogether_15oktober2011

 

© Brojs d.o.o., 2009. Vse pravice pridržane. Izdelava strani: lahkotnost.si, napredne spletne rešitve.

urejanje strani